Danciu-gol: “Voi sta departe de fotbal o perioadă”

Dinamo a anunțat pe site-ul oficial al clubului că team-managerul Ionel Dănciulescu și-a încheiat relațiile contractuale cu formația din Stefan cel Mare.

Ionel Dănciulescu, fostul director sportiv al lui Dinamo, în direct la Digi Sport Special, a explicat cum a fost ultima sa zi la clubul din Ștefan cel Mare și a dezvăluit care sunt planurile din perioada următoare: “Azi am fost la birou, multă agitație, am discutat cu oamenii de la club. Apoi am fost chemat în birou, mi s-a transmis că dorința noului patron este de a nu mai continua împreuna, nici eu nu mai eram convins că vreau să rămân. Am simțit ceva. Cornel Țălnar, avocatul spaniolilor și Bogdan Bălănescu erau în birou.

Am semnat actele, cu toate că ieri noul patron ne-a transmis că nimic nu se va schimba deocamdată, nimeni nu va pleca. Nu știu cum au decis, când am fost evaluat, n-am avut nicio discuție personală cu noul acționar. Până la un anumit punct e corectă atitudinea lor, vor să-și aducă oamenii lor. Există o mică dezamăgire, nu mi-au explicat de ce am fost dat afară, niciodată nu s-a vorbit direct la Dinamo, mereu s-a lucrat pe la spate.

Voi rămâne dinamovist toată viața, am 10 ani consecutivi la Dinamo și aproape 20 în total. Am semnat toate actele, am simțit o amărăciune, dar am trecut peste. Îmi văd liniștit de familie, voi sta departe de fotbal o perioadă“.

Sursa: DigiSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs. aici