După ce Minaur Baia Mare  a ratat promovarea în Liga 2, primarul Cătălin Cherecheș renunța la toate planurile de viitor ale clubului şi anunţa, furios, că desfiinţează echipa.

Până la urmă s-a răzgândit şi a făcut un nou anunţ în care precizează că investiţia va continua.

Mesajul prin care primarul din Baia Mare anunţă că s-a răzgândit şi nu mai desfiinţează echipa Minaur

“Cine și-a imaginat că mă voi opri din a susține fotbalul în Baia Mare, s-a înșelat amarnic.

Ieri, am cerut demisiile de onoare din partea tuturor celor implicați. Unii merită, alții nu. Important pentru Baia Mare este să își ia soarta în mâini din perspectiva infrastructurii sportive și, pe lângă finanțarea pe care o avem pentru un teren sintetic cu dotări și vestiare în zona fostului Liceu Minier, respectiv Colegiul Aurel Vlaicu, vom completa baza sportivă cu al doilea teren sintetic.

Primul este finanțat prin Compania Națională de Investiții, iar al doilea de către administrația locală. Aici vom dezvolta baza piramidei în fotbal prin înființarea Academiei de Fotbal a Municipiului Baia Mare.

Chiar dacă de mai bine de 3 ani am realizat proiectul de reabilitare a Stadionului Viorel Mateianu și l-am înaintat spre finanțare forurilor guvernamentale, aprobându-se investiția, în realitate am primit doar povești și amănări și scuze. Am hotărât să facem noi reabilitarea începând de acum. Și acum să vă spun despre fotbal…

MINERUL BAIA MARE MERGE MAI DEPARTE.

… Îmi doresc să fie primiți în Academia de Fotbal, fără să aibă vreo obligație de plată, toți copiii din Baia Mare care iubesc acest sport. Să aibă fiecare copil echipamentul lui primit de la club, cu culorile clubului, pe care să îl poarte cu mândrie.

Rămân fidel echipei Minerul Baia Mare și construim serios pentru viitor”, a scris marţi seară, primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

Cu câtva ore înainte, Cherecheş făcuse anunţul desfiinţării echipei tot pe Facebook

Pe aceeaşi reţea socială, edilul din Baia Mare anunţase desfiinţarea echipei de fotbal şi îi ameninţa pe cei care au pierdut barajul cu Recea. Postarea a fost apoi ştearsă.

”În primul rând vreau să vă mulţumesc celor de la echipa de fotbal că v-aţi bătut joc de municipiul Baia Mare, doar că la final o să vă daţi seama că v-aţi bătut joc de voi. Vă garantez că o să simţiţi acest lucru! Din acest moment echipa de fotbal este desfiinţată.

Stadionul se închide şi intră în reabilitare. Aşa se va întâmpla şi cu cele două terenuri situate în incinta Colegiul ‘Aurel Vlaicu’”, postase Cherecheș, mesaj pe care l-a şlters ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs. aici