Pablo Cortacero a preluat Dinamo de la Ionuț Negoiță, lucru confirmat și de club prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Ibericul vrea să readucă clubul în fruntea clasamentului. Acesta va oferi și alte declarații în cadrul unei conferințe de presă, data urmând a fi stabilită de conducere.

Pablo Cortacero, oficial noul acționar majoritar al lui Dinamo

„București, 13 august 2020. Noul acționar majoritar al clubului nostru este, de astăzi, compania Benel International SA, reprezentată de domnul Pablo Cortacero (foto), anunță Dinamo București prin Biroul de presă.

Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo București intră sub patronajul unei societăți internaționale.

Prezentarea oficială a noului acționariat va avea loc în următoarele zile, evenimentul de presă urmând să fie comunicat prin intermediul site-ului oficial.

“Sunt bucuros să anunț, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacție cu reprezentanții clubului Dinamo.

Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani. Merită o echipă pentru performanță și sper să reușim promovăm Dinamo București în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc și în cupele europene.

Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamoviști vom reuși să fim cei mai buni!”, se arată în comunicatul emis de club.

Sursa: DigiSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs. aici