După 2-0 în tur, dâmbovițenii au obținut la Mioveni un rezultat de egalitate, 1-1, suficient pentru a își păstra locul în Liga 1.

Argeșenii au sperat să întoarcă rezultatul din meciul tur și partida de la Mioveni a început perfect pentru ei. În minutul 7 Herghelegiu a marcat după o centrare venită din partea stângă, scăpând din marcaj. Gazdele au continuat să preseze, dar Chindia s-a așezat bine în apărare, reușind să închidă culoarele spre poarta lui Aioani. Pericolul a venit la poarta formației din Târgoviște în urma a două cornere, dar fără efect pe tabelă. Și când arbitrul se pregătea să fluiere finalul primei reprize, Ivancic a adus egalarea, marcând din apropiere după o centrare a lui Yameogo. Cu 2-0 pentru Chindia în tur, misiunea formației pregătite de Claudiu Niculescu s-a complicat.

Formația lui Claudiu Niculescu a continuat să spere. A început repriza a doua în atac, dorind să revină repede în joc. Oaspeții s-au organizat însă bine în defensivă, ținându-i pe argeșeni departe de poarta lui Aioani. Prima ocazie a reprizei secunde a aparținut Chindiei, în minutul 76, când Florea a șutat modest dintr-o poziție bună. Același Florea nu a fost mai inspirat nici trei minute mai târziu, iar Yameogo a fost blocat de Croitoru în minutul 89.

Până la final nu s-a mai întâmplat nimic notabil, iar Chindia Târgoviște va evolua în Liga 1 și în sezonul 2020-2021!

CS  MIOVENI – CHINDIA TÂRGOVIȘTE 1-1
Au marcat: Herghelegiu (7) / Ivancic (45+1)

CS Mioveni: Croitoru – Ghiță, Beța, Burnea (Gherghe, 60), Alexe – Rădescu, M. Șerban (Hergheligiu, 2), R. Costin, Coșereanu (Măzărache, 56) – Anghelina (Ișfan, 60), Balint. Antrenor: Claudiu Niculescu.

Chindia Târgoviște: Aioani – Martac, Benga, Dinu, Dumitrașcu – Rață (L. Mihai, 90+1), Bic (C. Barbu, 90+1) – Ivancic, Yameogo (Pițian, 90+1), A. Șerban (Neguț, 63) – Florea (Berisha, 83). Antrenor: Emil Săndoi.

Sursa> FRF.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs. aici